Aanbod sjamanistische begeleidingsmethode

 

Breda, 31-03-2011

 

Peruaans Sjamanisme

Sinds 2008 ben ik getraind tot Sjamanistisch healer in de Peruaanse traditie, maar gecombineerd met Westerse methodieken.

Al die jaren heb ik diverse mensen succesvol behandeld. Succesvol betekent dat de gewenste situatie wordt bereikt. In vergelijking met klassieke counsellingsessies treedt de gewenste situatie ook sneller op. Lichaam en geest worden bevrijd van negatieve energie die vast is blijven zitten.

 

Wat wil je bereiken

Een gewenste situatie is bijvoorbeeld kalmte en evenwicht of juist een leven met meer energie of weten welke weg je moet inslaan, zowel in persoonlijk leven als in werk.

Een gewenste situatie kan ook zijn dat je van je klachten afkomt zoals hoofdpijn, slaapproblemen of vage klachten waar de artsen geen behandeling voor hebben kunnen vinden. Sjamanistische behandelingen zijn ondersteunend en kunnen verlichting brengen, maar in eerste instantie dien je voor medische klachten naar de huisarts of specialist te gaan.

 

Wat houdt een behandeling in

Een Sjamanistisch healer voert behandelingen uit op het energetisch veld rondom het lichaam. Er wordt via de chakra’s gewerkt, de zeven hoofdenergiecentra in het energielichaam. De healer kan die zien of voelen en deze weer open stellen en op correcte wijze laten stromen.

Verder werkt een healer met reizen naar het onderbewuste. Dit gebeurt onder lichte trance (en dat betekent dat je controle houdt over wat er gebeurt, dus geen griezelige dingen waar je naderhand geen weet van hebt!). In het onderbewuste kunnen situaties gevonden worden waardoor je ooit besloten hebt om zelfbeschermend gedrag te vertonen.

Een voorbeeld daarvan is om jezelf te verstoppen achter een stoer imago; je groot te houden en om niemand meer te vertrouwen. Ooit heeft dat geholpen, maar in het huidig leven belemmert het je. Dat wordt opgespoord, maar ook je eigen hulpbronnen.

 

Hoeveel kennis en kunde is er

Ik ben een officieel erkend counsellor/coach en ik word jaarlijks op mijn kennis en kunde getoetst. Sjamanistische healing is een specialisatie die ingebed is in geschoolde begeleidingskunde. Behandelingen gebeuren dus vanuit een veilige setting.

Behalve gediplomeerd Sjamanistisch healer ben ik opgeleid en gediplomeerd counsellor/coach, creatief counsellor/coach, NLP Practitioner en studeer ik Klinische Psychologie (afgerond eind 2011).

 

Vergoeding van de behandelingen

Ik ben register counsellor/coach en geregistreerd bij ABvC met nummer 116439 en ook aangesloten bij de NOLOC. Daarnaast heb ik een zorgverlenersnummer. Dat houdt in dat ziektekostenverzekeraars vergoedingen kunnen verlenen voor behandelingen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met uw ziektekosten verzekeraar.

 

Een kennismakingsgesprek en intake zijn kosteloos en vrijblijvend.

 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen:

Mona la Maître     Tel. Nr. 06-336 337 36 of per email mona@ixtor.nl 

 

 

Samen denken, samen doen.