Re-integratie UWV - IRO

Ixtor Mens & Werk is een door UWV erkend re-integratiebureau.


Wanneer u werkloos bent of arbeidsongeschikt en u ontvangt een WW-, ZW-, WAO-/WIA-, of WAZ-uitkering van UWV, dan kunt u middels de Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO), ixtor Mens & Werk inschakelen om u te begeleiden en ondersteunen in uw zoektocht naar een nieuwe baan.
Ook mensen die nog niet werkloos zijn maar wel binnen 4 maanden werkloos dreigen te worden kunnen op basis van - preventieve inzet - een verzoek bij UWV indienen om gebruik te mogen maken van een IRO.


Wanneer u hiervoor toestemming heeft, kunt u met ons contact opnemen voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

 

Het oriënterend gesprek

In dit gesprek geven wij u uitleg over ixtor Mens & Werk, waar wij voor staan, onze werkwijze, mogelijke trajectonderdelen en proberen wij inzicht te krijgen in uw mogelijkheden en uw wensen.

We zullen bespreken wat wij voor u kunnen betekenen en hoe onze werkwijze op uw specifieke situatie afgestemd kan worden.
Mocht u op basis van dit oriënterend gesprek een keuze maken voor begeleiding door

ixtor Mens & Werk, dan wordt u nogmaals uitgenodigd om uitgebreider in te gaan op de invulling van uw re-integratietraject. Samen stellen wij een arbeidsintegratieplan op, die na uw goedkeuring wordt voorgelegd aan uw werkcoach of arbeidsdeskundige van UWV.

 

Persoonlijk

Als u voor ixtor Mens & Werk kiest, dan kiest u voor een persoonlijke benadering en intensieve begeleiding. Het traject kan worden opgebouwd uit verschillende onderdelen of producten zoals: intake - sollicitatiebegeleiding (brief, CV en persoonlijke presentatie) – jobhunting - verhogen persoonlijke effectiviteit - voorkomen van psychosociale arbeidsbelasting - loopbaan onderzoek – loopbaanplanning - coaching on the job – weerbaarheid/assertiviteits trainingen door middel van karate – counseling - empowerment - werkplekonderzoek en netwerktrainingen.

 

Ixtor Mens & Werk begeleid en ondersteunt u bij het (her)vinden van uw innerlijke kracht, het in kaart brengen van uw kwaliteiten, het herwinnen van zelfvertrouwen en leren obstakels te overwinnen in uw zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Typerend voor ixtor Mens & Werk

Elk IRO-onderdeel wordt uitgevoerd door middel van methodes die exact bij de klant passen. Ieder traject is dus echt individueel.

 

Uw counsellor/coach van ixtor Mens & Werk

Voor nadere informatie over uw counselor/coach, zie – profiel - op deze site.


Locatie

U moet zich thuis voelen in de omgeving waarin de begeleidingsgesprekken plaatsvinden. Daarom kunnen wij u thuis bezoeken maar er kunnen afspraken ook gemaakt worden op onze locatie in Breda. Wij streven ernaar om in uw belang het re-integratietraject zo snel mogelijk van start te laten gaan.


Informatie

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoon nummer 06-33633736 of mail.

Samen denken, samen doen.

www.leerbon.nl

leerbon logo