Ixtor Bedrijfszorgpakket

Voor een goed gezondheidsmanagement, kunt u bij ixtor Mens & Werk een abonnement op ons bedrijfszorgpakket afsluiten. Hiermee bevordert u vitaliteit van uw medewerkers en uw eigen organisatie, wat vervolgens resulteert in voorkomen en reduceren van ziekteverzuim en verhogen van persoonlijke effectiviteit en welzijn. U kunt hierbij de keuze maken uit: psychosociaal bedrijfszorgpakket of het keuze bedrijfszorgpakket.


Hoe werkt het

U sluit per werknemer een abonnement af. Abonnementen worden in eerste instantie voor de duur van een jaar afgesloten. Per werknemer/per maand betaalt u hiervoor een vast bedrag. Hiermee bouwt u een urentegoed op dat u afhankelijk van het soort bedrijfszorgpakket kunt inzetten voor psychosociale zorg en/of trainingen en workshops. Het urentegoed dat u per werknemer/per maand opbouwt is niet perse werknemer gerelateerd. Dit houdt in dat u het opgebouwde urentegoed van de ene werknemer kan inzetten voor een andere werknemer of voor trainingen en workshops. De verbruikte uren worden afgeschreven van uw tegoed. De tegoeduren die u niet opverbruikt in het ene contractjaar kunt u tot een maximum meenemen naar het volgend contractjaar.

 

Het psychosociaal bedrijfszorgpakket voorziet in counseling/coachingsessies voor werknemers met (dreigende) psychosociale problematiek.
Bij het keuze bedrijfszorgpakket bepaalt u zelf of u het urentegoed dat u opbouwt, gebruikt voor trainingen en workshops en/of counseling-coachingsessies voor werknemers met (dreigende) psychosociale problematiek.


Informatie

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoon nummer 06-33633736 of mail.

 

Samen denken, samen doen.