Persoonlijke effectiviteit: weerbaarheidtraining d.m.v. karate

Onzekerheid in bepaalde situaties, gebrek aan zelfvertrouwen, kenmerken van psychosociale (arbeids-)belasting en gevoelens van angst en onmacht kunnen leiden tot beperkingen en belemmeringen in het dagelijks functioneren in werk en prive en het verminderen van een gevoel van welzijn. Onze weerbaarheidtraining d.m.v. karate biedt u de mogelijkheid om op een actieve en respectvolle manier met uw eigen weerbaarheid bezig te zijn.

De weerbaarheidtraining wordt gecombineerd met counseling- en coachingsessies om het fysiek gevoelde, mentaal te verankeren.

 

Inhoud

Alvorens u start met de weerbaarheidtraining karate vindt er een intakegesprek plaats met onze counselor/coach. Tijdens dit gesprek worden de beperkingen en belemmering waar u tegen aan loopt doorgesproken en wat u hierin wilt veranderen. Voorafgaand aan de eerste weerbaarheidtraining worden de leerdoelen van iedere client besproken met de weerbaarheidtrainer, zodat hij de training op uw individuele hulpvraag en doelstelling kan afstemmen.

 

Resultaat

U krijgt inzicht in de herkomst van uw eigen gedrag en hoe u ongewenst gedrag kunt veranderen. Door de fysieke oefeningen leert u de communicatie tussen lichaam en geest te verstaan. De herwonnen kracht in uw houding, uw mimiek en stemgebruik heeft effect op uw zelfvertrouwen. Vanuit dit herwonnen zelfvertrouwen stuurt u non verbale communicatie veel krachtiger aan. U kunt doelen en grenzen stellen en leert hoe deze te realiseren. U bent in staat om beter te communiceren, op een respectvolle manier assertiever te zijn.

 

Duur en aantal deelnemers

De duur van de training bestaat uit 9 bijeenkomsten. Intake, drie fysieke weerbaarheidtrainingen

en vijf counseling- en coachingsessies. Minimale deelname aan de fysieke weerbaarheidtrainingen is 4 personen en maximaal 6 personen. De counseling- en coachingsessies zijn individueel. De fysieke weerbaarheidtraining is in groepsverband. Zowel de individuele counseling/coachingsessies als de fysieke trainingen duren telkens een uur.

 

Locatie

Breda

 

Kosten

De kosten van deze training bedragen € 920,00 exclusief 19% BTW per persoon.

 

Interesse?

Bel 06-33633736 of mail.


Samen denken, samen doen.