Denken, durven, doen en doorgaan.

In deze workshop onderzoeken de deelnemers op welk punt hun plannen altijd stranden en zij krijgen inzicht hoe zij wel hun plannen gemanifesteerd krijgen. Wensen en ambities worden levens vatbaar geformuleerd en krijgen stapsgewijs voeten aan de grond. Onder andere de creatiespiraal van Marinus Knoope wordt hierbij ingezet.

 

Inhoud

In deze training onderzoekt u waardoor het komt dat de plannen die u heeft blijven steken of telkens maar weer stranden. Wat maakt dat u wel in beweging wil komen, maar uiteindelijk toch niet komt. Wat maakt dat u moet blijven toezien dat u niet succesvol bent in uw doelstellingen terwijl een ander wel succesvol is.

Welke horde neemt u niet, wat laat u liggen, wat slaat u over. Dat is waar de inhoud van deze training over gaat.

Vervolgens wordt aan de hand van de creatiespiraal duidelijk hoe u die horde wel moet nemen, of welke anderen u kunt mobiliseren bij de aspecten waarvoor uw eigen capaciteiten onvoldoende zijn.

 

Doelgroep

Iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan en die niet tot uitvoering van zijn of haar ideeen komt. Mensen die blijven steken in zich orienteren op bijvoorbeeld zelfstandig ondernemerschap. Iedereen die een baan heeft en die het roer om wil gooien.


Resultaat

U leert de eigen mogelijkheden beter te benutten, zodat uw persoonlijke ontwikkeling nieuwe energie krijgt. Uw blik op de mogelijkheden wordt verruimt. U krijgt concrete handvatten om in uw zoektocht naar toekomstig werk effectiever en creatiever te zijn. Op zijn minst een wens wordt vertaald in een stappenplan.

 

Duur en aantal deelnemers

Deze workshop beslaat een dag. Het begint om 09.30 uur tot 16.30 uur. Het minimum aantal deelnemers is 6 personen en maximum aantal deelnemers is 8 personen.

 

Locatie

Breda.

 

Kosten

De kosten van deze trainen bedragen € 250,00 exclusief 19% BTW per persoon.

 

Interesse?

Bel 06-33633736 of mail.

 

Samen denken, samen doen.