Versterken van persoonlijke kracht

Vanuit persoonlijke kracht kunt u elk gewenst doel realiseren.

Wat houdt u dan tegen om in uw kracht te blijven staan? Wat maakt dat u gelooft dat u iets niet kunt? In deze afwisselende training leert u elke ' saboteur' uit uw onderbewuste kennen en overwinnen.

 

De saboteur ontmaskerd

Een saboteur kan bijvoorbeeld zo'n zinnetje zijn dat u in uzelf regelmatig hoort naklinken: " Je kunt het niet", "Dit gaat weer fout", "Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg". Deze boodschappen bent u ergens in uw leven gaan geloven. Waar die vandaan komen, is niet interessant, u bent degene die er in is blijven geloven. In deze training leert u uw eigen saboteurs kennen en er afscheid van te nemen en u leert meer te vertrouwen op uw intuitie/ innerlijke gids.

 

Creatieve ontwikkeling van uw persoonlijke kracht

U leert om uw onbewuste te laten spreken door middel van tekeningen, schilderingen, symbolen en metaforen. U oefent diverse meditatievormen waardoor u beter naar uw intuitie leert luisteren. Daarnaast leert u via specifieke fysieke oefeningen beter te luisteren naar de taal van uw lichaam.

 

De gevorderde cursist ondergaat een Soul Retrieval, waarbij die op zoek gaat naar verloren delen van zichzelf (coaching op basis van Sjamanistische technieken). Gedurende uw leven kunt u zodanig geschrokken zijn van een gebeurtenis dat u de herinnering aan de gebeurtenis blokkeert, en bepaalde vermogens, capactieiten van dat moment ook blokkeert. Deze verloren delen, verborgen capaciteiten komen weer naar boven, maar nu in uw omgeving van veiligheid, kunnen en wijsheid. Deze training legt een basis waarmee u zelf uw persoonlijke kracht en ontwikkeling, nieuw leven in kunt blazen.

 

Ontwikkeling van toekomstvisie

Met letterlijke stappen achterwaarts en voorwaarts ontwikkelt u een realistische kijk op uw toekomst. Door alle voorgaande oefeningen in deze training gelooft u nu volledig in uw eigen kunnen en durft u eindelijk uzelf volledig te manifesteren. Voor dit onderdeel worden Neuro Linguistische Programmeringstechnieken (NLP) ingezet.

 

Duur en aantal deelnemers

De duur van de training bestaat uit 10 bijeenkomsten waarvan twee bijeenkomsten individueel zijn en 8 bijeenkomsten in groepsverband. De bijeenkomsten zijn verdeeld over vier maanden. De individuele bijeenkomsten met onze counselor/coach beslaan ongeveer 1 uur per sessie en de groepsbijeenkomsten beslaan ongeveer 3 uur per sessie.

Minimum aantal deelnemers is 6 personen en maximum aantal deelnemers is 8 personen.

 

Locatie

Breda

 

Kosten

De kosten van deze training bedraagt inclusief materiaalkosten € 1345,00 exclusief 19% BTW per persoon.

 

Interesse?

Bel 06-33633736 of mail.

 

 

 

 

 

Samen denken, samen doen.