Loopbaanbegeleiding

Heeft u bepaalde capaciteiten die voor uzelf vanzelfsprekend zijn en doet u daar echt iets mee?

Het besluit daarover te spreken is de eerste stap naar zelfsturing in uw loopbaan

Uw register counselor/coach is een professioneel klankbord en kan u helpen om oorspronkelijke kwaliteiten naar boven te krijgen en een kans te geven in uw eigen ontwikkeling.

 

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor mensen die toe zijn aan reflectie op hun loopbaan. U heeft het gevoel dat u niet uit uzelf haalt wat erin zit en u hebt behoefte aan stellen van nieuwe doelen en benoemen van concrete plannen voor de toekomst. U wilt meer plezier halen uit het benutten van uw capaciteiten. U wilt met minder spanningen functioneren.

 

Inhoud

De training loopbaanbegeleiding wordt gegeven in groepsverband. De groep versterkt zichzelf onder begeleiding van onze register counselor/coach. U werkt aan uw eigen doelstellingen maar samen met anderen.

 

  • Door middel van verschillende werkvormen wordt bepaald waar u nu staat.
  • Loopbaanideeen worden uitgekristalideerd op basis van interesses, competenties en persoonlijkheid.
  • Door onder andere intervisie- en feedbacksessies komt u steeds dichter bij de weg die u moet kiezen, ondernemen en plannen om uw uiteindelijke doel te stellen.
  • U heeft uw doel gesteld en weet dit te vertalen in een plan van aanpak. Tijd, energie en valkuilen weet u te benoemen, maar nog belangrijker; u weet hoe u deze kunt overwinnen.

 

Resultaat

U kunt nieuwe doelstellingen benoemen in werk en privé-leven. U weet wat uw sterktes en zwaktes zijn en bent in staat te werken aan uw verbeterpunten. U weet ook hoe u deze moet oppakken. Uw zelfredzaamheid en motivatie is vergroot om daadwerkelijk in actie te komen om datgene te bereiken waar u naar toe wilt.

 

Duur en aantal deelnemers

De duur van deze training bedraagt 2 dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Minimaal aantal deelnemers is 4 personen en maximaal aantal deelnemers is 6 personen.

 

Locatie

Breda of nader te overleggen

 

Kosten

De kosten van deze training bedragen € 595,00 exclusief 19% BTW per persoon.


Interesse?

Bel 06-33633736 of mail.

Samen denken, samen doen.